VIZ Vrtec Mavrica Izola – EPEI Asilo Mavrica Isola je v torek, 15. 11. 2022, z javno prireditvijo obeležil 50. obletnico delovanja. Delavci vrtca smo pod sloganom  “Z roko v roki v mavrični svet predstavili delo in življenje našega vrtca. Program je zajemal nastop otrok, delavcev in zunanjih izvajalcev, ki so se nesebično odzvali vabilu vrtca k sodelovanju. Zahvaliti se moramo Rudiju Bučarju, Kompaniji Izolani, Arniki Marancin, pevskemu zboru Mirta  na nastopu, ter voditeljici Aniti Urbančič, ki je z zavzetostjo in pristnim odnosom vodila ter povezovala dogajanje na odru. Glavno vlogo pa je odigrala prva – zdaj že nekaj  časa upokojena – vzgojiteljica, gospa Zofka Popovski, ki nas je s svojim doživetim pripovedovanjem popeljala skozi čas. Poudarila je pomen srčnosti, strokovnosti in sodelovanja vseh delavcev. Le s sodelovanjem vseh udeležencev lahko oblikujemo spodbudno učno okolje in spodbujamo razvoj posameznega otroka.

Delavci vrtca smo želeli skozi prireditev predstaviti pomen timskega dela in sodelovanja z lokalno skupnostjo. Množica obiskovalcev in gostov je občutila našo zavzetost in pripadnost. Pozitivni vtisi prisotnih so potrdili, da smo na pravi poti in da lahko s povezovanjem in dogovarjanjem nadgradimo svoje delo.

Zahvaljujemo se zunanjim sodelavcem, nastopajočim, gostom  in vsem, ki so s svojo prisotnostjo obogatili našo prireditev.

Kolektiv Viz Vrtca Mavrica – EPEI Asilo Mavrica Isola

Sliko si lahko z geslom ogledate na tej povezavi.

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)